Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много яка!
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      Много яка!
      Супер е... само прага и липсва
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Мерси абе липсват и доста неща ама с малки хапки го давам че нема кинти
        92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
        95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
        90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
        00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Здравейте колеги,
          Имам няколко въпроса
          1. Когато "понапека" колата, е се поразтресе премигва, а понякога и светва за известно време(няколко секунди) лампата на таблото (!) какво ли означава това
          2. не ми свети преден ляв и заден десен мигач, крушките са ок някакви идеи?
          3. как се сваля пластмасата около скоростния лост?

Моля ви помагайте

Comment

По точки 1 и 2 не съм компетентен и не мога да помогна. (!) май беше за ABS нещо ама не съм сигурен.По точка 3:там където свършва тази пластмаса между двете седалки има едно капаче.Махаш го и има една видия,развиваш я и издърпваш пластмасата.
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
              По точки 1 и 2 не съм компетентен и не мога да помогна. (!) май беше за ABS нещо ама не съм сигурен.По точка 3:там където свършва тази пластмаса между двете седалки има едно капаче.Махаш го и има една видия,развиваш я и издърпваш пластмасата.
              Мерси колега ще потърся капачето, колата е без АБС

Comment

Драго виж си и клемите на акумулатора . При мен правеше така .. като давам яко газ и при неравности , присветква по таблото . Зачиствах клемите на акумулатора .
                Колата е страшна !
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

датчика на накладките или недостатъчно спирачна течност
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    датчика на накладките или недостатъчно спирачна течност
                    А дали е възможно този датчик да съм го закачил някак си при смяна на джантите иначе спирачна течност гледах и си има

Comment

• да, често протъркана изолация на кабела прави мизерия
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                        да, често протъркана изолация на кабела прави мизерия

и аз така си мисля
                        Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
                        Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                          С малката разлика ,че това за което си обяснил е за свалянето на пластмасата за ръчната спирачка.За пластмасата около скоростния лост се сваля доста по-трудно.С права отверка се изважда панелчето с трите духалки.Там има два или три болта.След това при краката и от двете страни се развива по една гайка 6мм.Разкача се и лявата страна на жабката.Това е само за разкачането,а ако искаш и да го вадиш трябва да откачиш и панела за парното който се сваля като се развият две болчета от задната страна и две планки се изваждат.Има и кабели за пепелника и запалката.Сигурно пропускам някой неща,но горе-долу това е начина.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                            С малката разлика ,че това за което си обяснил е за свалянето на пластмасата за ръчната спирачка.За пластмасата около скоростния лост се сваля доста по-трудно.С права отверка се изважда панелчето с трите духалки.Там има два или три болта.След това при краката и от двете страни се развива по една гайка 6мм.Разкача се и лявата страна на жабката.Това е само за разкачането,а ако искаш и да го вадиш трябва да откачиш и панела за парното който се сваля като се развият две болчета от задната страна и две планки се изваждат.Има и кабели за пепелника и запалката.Сигурно пропускам някой неща,но горе-долу това е начина.
                            Абсолютно вярно не съм догледал и съм сгрешил.Моля колегата да ме извини за това.
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                              Благодаря за оточнението колега, искам да сменя гумения маншон около скоростния лост че сега виждам пътя А има едно много гарно ръбче на което се изпъва самата гума, сигурен съм че ако бях гинеколог щях да се справя

ПП: Колега а ти продаваше една 33 16в на части нали? имаш ли раздути прагове ?

Comment

• Няма смисъл цялата гимнастика с свалянето на капака... маншона се сменя и отгоре,без да се маха...с малко повече нерви става А иначе за мигачите... отзад сваляш буксите на 2-та стопа и натискаш крачетата едно към друго да са по-стегнати... най - често там е проблема ако имаш " цветна музика" . Мигача... провери буксата към крушката на фара от която страна не ти свети мигача. От нея мигача взима ( - ) провери добре дали не е нагоряла или кабела не е скъсан. Ако ти се занимава замери тоците с един уред съответно като взимаш сигнал от акомулатора и + или - .
                                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Working...
                                X